Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÄNNISKOR ÄR INTE VAROR

Sluta sätta mig i en cirkel
Gör mig inte till ditt djur
Tro inte att jag inte se faror
Tro inte att jag glömmer smärta

Gör mig inte till ett byte
Utnyttja mig inte för att du ska bli stark
Tro inte att jag håller för allt
Tänk att en dag så spricker cirkeln

Lägg mig inte ute på åkern
Du och din flock får inte festa på min kropp




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-21 22:55



Bookmark and Share


  Stay Golden
wolfboys!
2018-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream