Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen utanför

Det känns som världen utanför är en stor skog.
Ett äventyr där lyckan kan finnas
eller också går du villse och försvinner .
Modet finns inte riktigt kvar.

Klumpar i magen blir fler och större.
Längtan för andra sidan av fönstret blir bara större.
Ju mer jag stannar inne desto mer växer farorna.
Tiden rinner kanske snart ut.

Jag vill vara på den andra sidan.
Där vi kan dansa tillsammans.
Vill inte åldras i ett rum som har fuktig luft.
Ett rum som så ofta framkallar ångest.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 366 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-22 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream