Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska

älska
som om det inte fanns någon morgondag

älska
som om det aldrig kommer att göra ont

älska
som om det fick tiden att stå still

älska
som om det var det enda som betyder nånting

för den dagen den du älskade är borta
kommer du inte att tycka att det du kände och gjorde var för mycket




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-22 11:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så genuint och innerligt!!
2018-03-21

  Torkade rosor
Holy f... vad jag behöver det där när jag tror att mina känslor är för mycket.
2018-03-18

  Goraxy 89 Orion VIP
MY BLUNDER SORRY ! Missade nog litet här. Det citat jag tänkte på går såhär:
Sing like no one is listening.
Love like you’ve never been hurt.
Dance like nobody’s watching,
and live like it’s heaven on earth.”
Som upphovsmän har nämnts bl.a Mark Twain? Satchel Paige? William Purkey? Susanna Clark? Richard Leigh?
https://quoteinvestigator.com/2014/02/02/dance/
2018-01-22

  Goraxy 89 Orion VIP
Bra skrivet men min känsla för estetik och etiska världen, vill att man nämner vem eller vad man citerar !
2018-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP