Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vinterdepression

Jag finner inte orden
Vill inte lämna min mun
Vill inte lämna mina fingrar

Jag finner inga tårar
Det är för kallt nu
Nyanser av grått

Jag finner inget ljudande leende
Det smärtar
Livlöst

Jag finner inte stegen mot det definitiva
Bunden
Trasig

Ja jag finner inte livet
Vilsen
Ändå levande




Fri vers (Fri form) av LizzyyO
Läst 477 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-22 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LizzyyO