Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är skit ibland

Dropparna kommer fortfarande droppa
Så gå, bara gå
Som som hemlös på väg hem
Mot ett tyst hjärtslag




Fri vers av LizzyyO
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-15 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LizzyyO