Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp när livet brister

Faller delad i snärjade stycken
Då jag återigen fångat en krossad dröm
Bedjar till trots om ett du och ett jag i livets snara




Fri vers av LizzyyO
Läst 147 gånger
Publicerad 2020-01-09 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LizzyyO