Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moder jords vädjan

Vet du
Du måste våga le, du måste våga sätta fröt i jorden
För att bygga och inte rasera
För att hjälpa och inte glömma

Då alltet inte är något givet
Bara en del av ett haveri
Skapat av ett välde




Fri vers av LizzyyO
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-01 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LizzyyO