Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kort dikt

Vi andades i takt den natten omfamnade av en lögn
Nu vet vi.
Det var den natten när solen slutade tro.
När världen gav upp.




Fri vers av LizzyyO
Läst 146 gånger
Publicerad 2019-10-09 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LizzyyO