Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek på högsta nivå.

Insvept
Mitt hjärta slår i delirium
Insvept
I en ljummen vind, snåriga buskar, i dig.




Fri vers av LizzyyO
Läst 144 gånger
Publicerad 2020-01-13 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LizzyyO