Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är så det är

Vi glömmer
drömmer
minns
tror
hoppas

Vi förstör
helar
uppfinner
springer
fastnar


Vi frodas
växer
förminskas
hånas
sexifieras


Vi dör
lever
river
binder rep
känner dunkande slag

Allt för att livet skall gå, varför?




Fri vers (Fri form) av LizzyyO
Läst 240 gånger
Publicerad 2018-01-22 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LizzyyO