Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i mångt och mycket hade jag gett upp

sedan byggde du bo
lade dig till ro
utan en tanke på att flyga

river blottar bryter ner
paradoxalt kärleksförakt

.

du är mig så kär
du som också är
febrilt längtande
själsligt svältande

stanna
älskade




Övriga genrer av ruddy good
Läst 249 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-01-22 17:39



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
fint
2018-01-23
  > Nästa text
< Föregående

ruddy good