Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill, sa mitt hjärta

Jag vill kasta vardagens slöja åt helvete!
Jag drömmer varje dag om en gryning som glöder med strålar
Strålar jag vill skapa,forma och färga till ett skådespel
till fröjd för öga,hjärta och själ och allt det som ett liv kan vara!

Jag ser framför mitt drömmande öga en skimrande värld som betyder att mitt leende strålar med känslor för alla dem jag älskar.

Jag vill vakna med mina närmaste nära mitt morgonvarma hjärta och känna att de ser samma glänsande,bubblande,virvlande glädjerusiga livslust!

Tårar rinner längs min kind när jag känner hur mitt hjärta nästan exploderar av min lust att skapa lustfyllda världar av vackraste tankar som jublar av lycka!
Fast jag ännu är fången i en vardagsmorgons dammråtta
med gråluddiga hårstrån som galler i livets malande ruljans




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-23 00:30



Bookmark and Share


  Fulbergarn
slå dig fri säger oraklen, men är det så lätt
2018-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ