Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Hits you right in the feels" - LOVE


Hits you right in the feels



Du är mina sju blommor
Du är min sommaräng
Du är som vyn över en soluppgång i horisonten

Med fjäderlätta steg dansar jag fram i tankarna 
Fjärilarna leker bus, och det spritter i hela kroppen

Du är havet
Du är som skvalpande vågor mot strand 
En ljum bris i vinden
Inre ro

Du får mina ögon att glittra 
Jag ler 
Lycka

Du är min blomsteräng 
En grönskande trädgård
En färgpalett 
Solen

Du är en labyrint som jag aldrig vill gå ur

Du är en karusellfärd
Kittlar i magen
Njuter

Du är magi
Förtrollande

Du är toner av ljuv musik
Min melodi

Du

 

Bild: Privat (mitt ben)

_____________________________________________

Tidigare publicerad 2015-11-17

 

 

 




Bunden vers av Valkyria-Fatale
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-23 00:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale