Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överman

Av blod och stål är jag bunden.
En värld krossad, ingen chans att niga.
Fallande glöd vänder sig till damm,
när luften gör min kropp till smulor

Nerver avskilda, isärkopplade,
bruten från insidan ut.

I kallt blod jag dränks.
De ska få se, när jag reser mig igen.
De ska minnas vad de gjort.

Reborn, här står jag.
Som då så skall jag visa vad det innebär att blöda.
Låter dem skörda vad de sått.

Andas jag än, de skall aldrig känna fred.
De ska sjunga tills det tar slut.




Fri vers av KaffiTöisen
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-23 14:43



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Trodde du var 56 år minst. Vad betyder 'reborn' för dig. Låter det 'bättre' än 'pånyttfödd'?
2018-01-25

    ej medlem längre
varför har du inte lagt ut dessa bra texter förrns nu?
2018-01-23
  > Nästa text
< Föregående

KaffiTöisen
KaffiTöisen