Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hejdå

Du påverkar mig inte,
det är helt rätt.
Små söta ord, har aldrig hört något liknande.
Slå mig, det är helt rätt.
Va kvar, jag tickar som en bomb.

Demonerna är mina vänner, se mig i slutet.
Man kan känna smaker av sorg på mig.
Alla är ute efter mig och det är helt rätt.
Gör det snabbt men smärtfullt.




Fri vers av KaffiTöisen
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-07 15:40



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Har läst texten, hoppas den inte är tagen direkt ur livet. Vänner dör ibland, av sjukdom eller blir mördade.
2020-05-14

    ej medlem längre
bra diktat. du har känsla för detta.
2018-02-15
  > Nästa text
< Föregående

KaffiTöisen
KaffiTöisen