Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titan

Himlen delas, spår av eld.
I detta ögonblick, du döps.
Vi har i en livstid väntat.

I jorden vi står, mitt i spelet, i jakten på ära.
Vi har hittat.
Vi sjunger.
Sjunger till den titanfödda själ.

Vårt hem kommer aldrig bli fördömt igen.
Faller på knäna..
Rätten att ändra, vi måste försvara vår värld.

Under mina fötter, jorden vi står på.
Där spelas ett spel om makt och om livet.
Men äntligen kan vi andas, luften i vår världen.



-Skriven 2014-




Fri vers av KaffiTöisen
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-23 17:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du kan som sagt detta med poesi. gillar denna text. mognad och barnslighet i skönt symbios.
2018-01-26
  > Nästa text
< Föregående

KaffiTöisen
KaffiTöisen