Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som tidigare från bloggen.


Omaka relationsband

Du ja du, du drar ständigt i en tråd gjord av en gammal värld i försök att skapa ett vi

Jag har i detta kaos alltid lagat defekter

Sökt efter hål att sy igen

(bara för ett vi)

Försökt skildra tonerna av en varg som ylar i natten till något växande till en rosenröd gryning. Men det har bara blivit ett stop vid havets kant

Egoism

Stänger av precis som när flyttfågeln väljer att stanna

Separation i en vintervår men ändå så nära

Du och jag är ett nej men ändå en kontext

 




Fri vers (Fri form) av LizzyyO
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-23 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LizzyyO