Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrattar bäst som skrattar sist

En gång på min gamla arbetsplats råkade jag nämna för en arbetskamrat om ett naturpreparat tillverkat av solmogna tomater och som heter Lykopen.

Lykopen är ett av naturens mest kraftfulla oxidanter och som skyddar kroppens celler mot cancer och kärlsjukdomar. Bidrar också till att bromsa kroppens åldrande.

Jag möttes av ett rungande gapskratt:" Lycko-pen hahaha; Lycko-pen hahaha !"

Skrattar bäst, som skrattar sist, tänkte jag  !




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-23 19:35



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Maten är natur medicin, mitt internet läkare har 1milon sjuhundra följare och han behövde söka politisk asyl och gömma sig för mänskligheten p.g.a. sina enkla recept, företiden husmödrar var proffs på när bukfetma inte existerade och elakartade knölar hade ett botemedel i den fattigman köket. med plantor och en seriösmasage med händer. Nu behöver vi ett tempel som Karolinska som får inte ihop en grupp läkare bedriva tecknade värksamhet bedrägerierna.
2018-01-24

  Feminaz
Ja tänk att det finns så mycket välgörande ämnen i mat, frukt och grönsaker. Ingefära är något som jag gillar! Det är så skönt att dricka något med ingefära i. avokado är en annan älskling jag har!
2018-01-24

  Marita Ohlquist VIP
Han verkade inte helt övertygad!
2018-01-23

  Kungskobran VIP
Påminner mig om Martin Ljungs
Sepåfan piller
2018-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP