Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små små ögonblick

En flyktig blick och du har hela mig...

Människor springer omkring
Stressade över allt vi har att stressa över
Tid, pengar, möten, samtal
Röster i olika ljudnivåer överallt,
Jag hör varje ord, även det ni inte säger
Era rörelser, blickar och allting ihop
runt omkring står ingenting still
Inuti mig, en naturkatastrof

Men en flyktig blick får mig att stanna till
Mitt i detta kaos får du min själ att falla
Det är skönt att tappa kontrollen
Att i hemlighet känna mitt inre
slås omkull ljudlöst, lugnt och djupt...
Bäst av allt är hur bakgrunden för en gångs skull
Blir en bakgrund,

ljuden dovare, lukterna svagare
Tempot lugnare

Känns precis som att drunkna
I dina ögon
Vilken klyscha

Jag står still och lyssnar till dina ord
Och du, vackra människa har ingen aning
Hur jag fastnar i ditt centrum
Hur jag hör, bara dig
Hur jag söker, endast dina ögon och ditt kroppsspråk
En flyktig blick och du fångar upp hela mig
Inklusive min naturkatastrof




Övriga genrer av S~A •••
Läst 322 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2018-01-23 20:49



Bookmark and Share


  HerrGanz
Yes, fuckin' yes. Det här är magi rakt av. Och sista meningen är som en jävla tryckluftsborr i själen. Perfekt
2019-01-17
  > Nästa text
< Föregående

S~A •••
S~A •••