Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
// The rebel in me will never die...//


Big deal

Kläder är ett hett ämne, för vissa 
Och stilen man väljer, 
den går inte alltid hand i hand 
med accept, 
av varje individ med alldaglig frissa 
Normen sätter gräns och spärr 
för hur man får lov att vara
Och den ungdomlige äldre 
får spya i respons, 
för att hen vågar 
mer än lagom så där bara
Att vara annorlunda 
och bära en egen stil
Varför ska det vara knas, 
liksom big deal
Vad rör det andra, 
och hur kan det vara till besvär
Folk kan väl klä sig som de vill, 
utan att andra ska reagera 
och utsätta en i situation så prekär

// The rebel in me will never die...//

LÄS ÄVEN:  Åldersadekvat klädstil?

https://www.poeter.se/Las+Text?textId=2040751

 




Bunden vers (Rim) av Valkyria-Fatale
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-24 01:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale