Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här dikten födes ur en kommentar från min son... för han tyckte att jag hade blommiga vingar... (de va min blommig kjol som fladrade i vinden)


Blommiga vingar

 

 

Gud gav mig ett par vingar
inte gyllene
och inte kritvita

Han tyckte att jag var något alldeles speciellt
och därför borde jag bära något unikt

 

Mina vingar var gjorda av allt de han tyckte var vackert och skönt...
Bara äkta råvaror från himlens egen produktion!
Bomull av den högsta kvalitén - mjuk och len som en babyrumpa!
Silke som var spinnet av självaste älvorna...
och blommor...
massor av blommor har jag fått inbakad i mina vingar
gardenia
rosor
och liljekonvalj ...
bara för att nämna några

 

Mina vingar ser ut som skulpturer...
Gudagänget har verkligen varit kreativa
till och med lite speedade...
f
ör de har nog haft "himlaroligt" med mina vingar...
När jag viftar med dem så sprids doften av alla tusen blommorna runt omkring...


Inte konstigt att folk brukar säga "de doftade Pia hela vägen hit"...
För jag är en liten "himlaskämt" för sig - jag med mina blommiga vingar




Fri vers av BlåhäXa
Läst 379 gånger
Publicerad 2006-06-02 23:54



Bookmark and Share


  mb74
mycket bra o så fint skrivet:)),ja man kan snappa upp mycket som bran säger,dom ärliga små:))bra :))
2006-06-07
  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa