Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hyllning till mannen

 

 

dina ögons förföriska djup

i dem jag drunknar

din blick så mild och ljuv

kan ej se mig mätt

 

så kyss mig ömt 

håll mig med starka armar

jag i din famn kapitulerar

vill känna trånande kropp

 

smekande din lekamen

känner jag dina händers lekande smek

utforskar en värld du inte känner

en värld fylld av värme och kärlek

 

din tunga får min blomma att slå ut

hör dig säga njut! njut!

Ja, jag njuter av hetta och lust

jag njuter av kärleks handling

 

fyll mig med kärleks små frön

slut mig i din famn

låt mig där få vara

till sömnen sig sänker i mig

 

jag hyllar dig mannen

när du vågar vara dig själv

jag hyllar dig mannen

för den du är




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-24 12:54



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Charlatanens bluff går ofta hem
både för kvinnor och män
men hur går det med hen?
2018-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP