Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Manliga händer formas om min hals, och andetagen får skräck. Är paralyserad, svag och kan inte göra motstånd, styrkan är puts väck. Hur länge får jag leva, och finnas kvar i detta nu. När jag sedan skildrar om sanningen möts jag av ett hav i stort Bu.


VEM tror på en ensam kvinnas ord?

 

Gärningsmannen och de vittnen som såg hela händelseförloppet hävdar än idag att jag bara inbillar mig denna berättelse. De hävdar att jag ljuger, och att jag är psykiskt störd som menar på att min version skulle vara sanningen om vad som verkligen hände.

De förminskar mig, och framställer mig som lögnaktig, och de gör allt i sin väg för att få andra människor att INTE tro på mig. Jag framställs som icke trovärdig, och sedan hånar de mig och nämner den berömda "offerkoftan", och skuldbelägger mig.

Jag minns nästintill varje detalj i händelseförloppet, men gärningsmannen och vittnena menar på att det är ren inbillning. De menar på att min historia, min skildring är ren hittepå, och som skäl och grund för detta hänvisar de till att de är många fler än mig, och därför säger de att min version är osann, och de hävdar att deras version är den sanna.

Ord mot ord - jag vet. Men jag har inte drömt detta. Jag inbillar mig inte de minnesbilder som poppar upp. Jag ljuger inte om de känslor som jag beskriver, och ännu känner inom mig. Jag vilseleder inte betraktare av min text med ord som skildrar en verklighet, som JAG har upplevt. Det är MIN upplevelse. MINA känslor. MINA minnesbilder och MIN version. Detta HAR HÄNT! Oavsett vad gärningsmannen och hans vittnen påstår. Och även om åklagaren la ner min anmälan, så HAR de facto denna händelse hänt! Jag har INTE drömt!

Det går en friad kvinnomisshandlare där ute bland er. Han är friad pga att de vittnen som fanns där och då, var hans vänner. Inte mina. Han hade tur. Jag hade otur, som vanligt.

VEM tror på en ensam kvinnas ord?
Bild tecknad av mig.

 
LÄS MIN TEXT HÄR:

Min vittnesbörd sägs vara falsk

https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1971256
 
 LÄS ÄVEN: 

Ensam mot massan kan jag inget bevisa

 
 



Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valkyria-Fatale
Läst 370 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-24 19:22



Bookmark and Share


  Fulbergarn
har läst och tror på dig
2018-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale