Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av


stråla

hur kan du då stråla så alltid mot mig alla

när ditt fokus är bara du

är bara du

solen

är det just därför




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-25 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taly