Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför jag ej, vill va vaken

jag vill ej nu vara vaken
ligga här och förbli naken
naken visst ja till hud o kött
men än värre i tankar jag mött
mötet där jag kände mig tom
paralyserad men även dum
dum då plötsligt mitt intellekt
hade fått sig en liten fläkt
fläkten som var så abstrakt
dock gjorde den riktig attack
attacken var riktad mot mig
eller kanske riktad mot dig
dig som nu var överjaget
galen, förstörd, och nu vaket
vaknat och nu övertaget
hade fått nu överjaget
överjaget hade för avsikt
att radera allt under skikt
skiktet var det enda kvar
av allt som jag samlat och bar
bar inte nu längre nåt
då allt plötsligt var förstört
förstörelsen, som då gjort mig, väldigt naken
nu förstår du, varför jag ej, vill va vaken




Bunden vers av Tankar
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-25 00:56



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ibland kan vi känna oss vilsna
i denna värld
2018-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Tankar
Tankar