Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelbildens glömska

Jag, vem är jag?
Är det jag för att jag vet, eller för att du vet?
Vet du vem jag är, eller vet jag vem du är, och därför vet jag vem jag är.
Men om jag vet att du vet om vem jag är, hur vet jag då att du vet att jag vet om vem du är?
Jag stirrar på dig, och du stirrar tillbaka, och ingen av oss vet fortfarande vilka vi är... så, vem är jag?




Fri vers av Tankar
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-19 19:12



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Men vem fan är jag då?

Gillar texten !!!
2018-03-16

  morgonstjärna VIP
den du är
jag är den jag är

liksom vi alla är
2018-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Tankar
Tankar