Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Circulus autem violentiam

Varför skriker du?
Varför slåss du?
Varför kallar du på nån?
Varför väntar du på nån?
Varför gråter du?
Varför ber du?
Varför vill du frigöra dig?
Varför vill du att jag skär i dig?
Varför svarar du inte?
Varför reagerar du inte?
Varför är du så kall?
Varför ligger du under en tall?
Varför viskar du i mitt öra?
Varför ber du mig åter detta göra?
...
Varför skriker du?




Bunden vers av Tankar
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-12 01:16



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Dessa sakliga och uppfordrande "Varför" lyser fram & upp genom en arkaisk gråtrist "poesi-sajt" himmel !

Gillar definitivt stilen !!!
2018-03-16

    Ordkonstnär
Intressant text. Som att lyssna på en förvirrad människa som riktar blicken utåt istället för inåt.
2018-03-12

    Ordkonstnär
Intressant text. Som att lyssna på en förvirrad människa som riktar blicken utåt istället för inåt.
2018-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Tankar
Tankar