Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man borde

man borde

vilja ha en karriär

helst vara CEO
eller ha nån annan fin bokstavskombination

förtjäna mer och mer pengar

ha en dyrare och finare bil
ha ett större hus

sitta i viktiga styrelser

vilja umgås i de rätta kretsarna
gå på rätt fester med människorna som är inne

nu skulle jag kunna ha allt det här

men jag vill inte




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-25 16:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Inte jag heller.
2018-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP