Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var ligger röda havet?

Idag sker krig nästan varje dag
blodet rinner ner i vattnet.
Kommer folk i framtiden veta var röda havet är
eller kommer alla hav vara röda av vårt blod?

Kommer kärlek vara sällsynt
måste vi förklara vad det är?
Blir en tanke direkt en handling
eller finns det någon plan däremellan?




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 339 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-25 22:45



Bookmark and Share


  Stay Golden
Svåra frågor, bra skrivt'
2018-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream