Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara sann

Att vara sann mot sig själv
En nödvändighet för att gå vidare
Jag har skrivit en hel del skönlitteratur
Men aldrig har jag fått den svårighetsgrad som här på poeter.se

Att vara sann mot sig själv
Ett sätt att skriva och förstå




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-25 23:42



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Absolut sant, men kanske inte alltid så lätt
2018-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson