Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bleklagd måne

Det kan alltid bli bättre
Det gäller att inte slappna av
Man tror att man är stark
Men vad är styrka?

En bleklagd måne
Som ser till sammanhangen
Det ljuset är lagom för mig
Sätta sig och avvakta

Se sanningen an
Och vakna upp till en gryning
Ensam jag står
Och så mycket mer än ensam tror jag inte det blir




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-26 00:22



Bookmark and Share


  ULJO
Tunga tankar. Berörs
2018-01-26

  Goraxy 89 Orion VIP
Precis motsatt medicin - DET GÄLLER ATT SLAPPNA AV - Vila tryggt i sig själv i stället för att jobba hårt på att bli sitt idealjag - Den som känner sig själv är aldrig ensam för han möter sig själv i varje människa som kommer förbi !!!
2018-01-26

  Fulbergarn
gillar din tanke här och ditt utryck
2018-01-26

    ej medlem längre
Alla är vi ensamma och gemenskap är att dela sin ensamhet med andra
men fy sjutton för att känna sej ensam och värre att känna sej ensam bland andra Det handlar väl om att bli vän med sej själv och känna sej trygg med sin ensamhet Först då kanske man dela och uppskatta gemenskapen med andra
2018-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson