Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att inte kunna gå

Orkar inte leva¨
Men för rädd för att dö
Ett dilemma

Försökte idag gå en sväng
En kilometer lång var den
Gick inte alls bra

Halva sträckan så ramlade jag
Fick ringa hemtjänstens larmnummer
De kom och plockade upp mig från marken
Och körde mig hem

Vet inte om det hade hjälpt med rullatorn
Jag får nog vänja mig vid att vara navlad vid datorn
Inne går jag bra, har väggar och möbler
Att hålla mig inomhus är en förutsättning för att stå




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-26 15:06



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Viljan finns uppenbarligen.
Fin verklighetsbeskrivning
2018-01-26

  Goraxy 89 Orion VIP
Då vet du på ett ungefär, hur jag har det nu, sedan ca ett år tillbaka, och jag Orkar ändå leva fast jag ofta mer än gärna skulle vilja dö !
2018-01-26

  Marita Ohlquist VIP
Ett berörande självporträtt!

2018-01-26

  Fulbergarn
tråkigt läge, men du försökte
2018-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson