Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hand i hand

 

De höll om varandra

De fanns för varandra

 

De lärde känna varandra

varje veck i varje finger

 

Ibland var de ifrån varandra

utrymme

utveckling

relationer

 

de återkommande

höll om varandra

 

ibland orkade inte den andra

hålla sig upp

 

då stöttade de varandra

över varje gupp

 

Ibland tog de hjälp 

av någon annan hand

Då fanns de vid varandras sida

för att återgå till känslan

av den varma omtänksamma

handhållningen

 

De passade så bra för varandra

Det skönaste, varmaste, tryggaste

handslaget någonsin

 

De var nyfikna

tillsammans

hand i hand

vandrande framåt 

i livets resa

 

 

 




Fri vers av Havsvind
Läst 153 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-26 15:52



Bookmark and Share


  aol
Så fint skaldat med både djup och känsla och så varmt berörande skaldat.
2018-01-27

  Marita Ohlquist VIP
Kärlek, värme och gemenskap!
2018-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind