Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svaren

Stjärnorna blinka åt oss
Som de försökte tala till oss
Tankar som flyter samman
Söker svaren

Svaren som vi kanske aldrig når
Svaren som ligger bortom vår tid
Svaren som det inte finns någon tvekan i
Svaren om sanningen




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-26 16:07



Bookmark and Share


  Fulbergarn
vad sanning är, vem vet
2018-01-27

  Kungskobran VIP
Sanningen är svår att höra
Tack för en fin dikt


2018-01-26

  Goraxy 89 Orion VIP
Sanningen finns inom räckhåll för den som söker Sanning, utan att bry sig om de lockande och snygga lögnerna !
2018-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson