Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig en dag eller två

 

Vers:

Om jag hade kunnat hade jag vridit tiden tillbaka
till tiden då
både jag och du var glada och lyckliga.

Om jag hade kunnat bestämma över tankar
hade jag raderat allt
som handlar om dig och mig tillsammans.

Om jag hade kunnat styra över känslorna
hade jag trängt bort
alla våra känslor som vi känner för varandra.

 

 

Ref:

Ge mig en dag eller två
så ska du se att allt blir bra
du kommer inte veta
vem jag var
och jag kommer inte att veta
något om dig.

Ge mig en dag eller två
så ska jag glömma allt
du med för du är tvungen
man måste gå vidare och leva
det finns inget annat sätt.

 

 

 

 

Copyright by: Arnela Arre Kurbegovic

(2018 - 01 - 26)

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Arnela
Läst 338 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-26 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela