Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rear-View Mirror

titta tillbaka på det som hänt i livet
måste man ibland

bara man inte börjar tänka på
allt det man borde ha gjort annorlunda

för det är inte bra
det får man ångest av

man kan bara fortsätta framåt från den punkt där man är nu
så det är bara att köra på

men om man vill göra nånting
så kan man ju undvika att upprepa samma misstag man redan gjort




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-26 17:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så sant!!!!
2018-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP