Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndagsglass på vandrarhemmets café

vissa söndagseftermiddagar
när vi var små

brukade pappa och mamma
packa in oss alla i bilen

och så åkte vi till caféet på det lokala vandrarhemmet
och åt varsin glassportion

vilken höjdpunkt det var
vi var lyckliga då

varför är det så svårt
att hitta såna små glädjeämnen nu?

såna små glädjeämnen som – när man ser tillbaka på livet –
nästan känns som om de varit bland de allra största




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-26 19:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Igenkänningsfaktor.
2018-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP