Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Porr eller är det bara mitt liv

Jag faller i lustens bojor

Fylld av törnros taggar och mjuk linne

Smeker ömt det som kunde blivit

Hmm

Meningen är denna sekund

Ändå en historia

Kysser dina ådror av längtan för en värld utan punkt

Fylls av drogande sprickor där allt bara är

Hmm

Slut i en lekande aggrition




Fri vers (Fri form) av LizzyyO
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-26 21:02



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
må du för evigt genom hela ditt vuxna liv få lusta fritt, njuta maximalt, så mycket du vill
2018-04-05
  > Nästa text
< Föregående

LizzyyO