Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ut ur dimman

Dimman ligger tät omkring oss
Hur ska man komma ur detta
Tycker mig känna en vindpust
Men inte tillräcklig för att skingra dimman

Sitter fast i dimman, tankar som stör
Tankar i dimman blir ofta destruktiva
Försöker stå emot




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 180 gånger
Publicerad 2018-01-26 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson