Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små steg

De små stegen som trippar fram
Allt hand i hand med stora grå

Skulle behöva de stora stegen nu
Stegen som borstar bort all melankoli

Stegen som får jaget att komma fram
Stegen som står för utveckling




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-27 00:07



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Två steg framåt 1 3/4 steg bakåt
men framåt går det.
Lycka till
2018-01-27

  Fulbergarn
de kommer, men tar sin tid
2018-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson