Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att skriva

att inte skriva är inte möjligt
det är att förtäras av min ångest

att skriva stannar tiden

eller får den att gå fort
men på ett underbart sätt

och så ger det mitt liv en mening




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-27 08:40



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Att skriva eller inte skriva det är frågan
2018-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP