Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönhet

det är lite svårt

att skriva vacker musik eller vacker poesi
att ta fina bilder eller måla fina tavlor

eller att vara lycklig för den delen

när så mycket i den här världen
inte är speciellt fint eller vackert




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 230 gånger
Publicerad 2018-01-27 08:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP