Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Release-party

skivrelease
för första singeln från mitt andra album

låten är en co-write
ett samarbete mellan mig och två andra musiker ur mitt band

jag hade laddat upp
med champagne och lite tilltugg

bjudna var låtskrivarna med respektive fruar/ partners
och partyt startade först kl. 24 för jag hade en jazzkonsert att sköta först

utöver de inbjudna
fick vi med oss en ung kvinnlig musiker från jazzkvällen

alla utom jag och min medproducent/ min bästa vän
måste åka hem ganska snabbt för de hade lång väg och det var sent

och när de övriga alla hade åkt
och det var bara vi två kvar

insåg vi att vi inte hade fotograferat gästerna på partyt
oh no – du vet –

om nånting har hänt, men man har inte postat bild på det på facebook och Instagram
har det verkligen hänt då?

så på bilden på sociala medier
sitter vi två och skålar i champagne

detta hade jag de facto skämtat om innan, när jag bjöd honom
jag sa att ”Du kommer väl, för du är min enda vän?”




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-27 08:44



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Jag vet inte när jag skall ha min skivrelease men det blir kanske kräftskiva?
2018-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP