Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Googlar mig själv

ibland
när jag har för lite att göra
googlar jag mig själv

det känns bra att ha lite koll på
vad eventuella stalkers och andra nyfikna
hittar om mig på nätet




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-27 10:34



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Hah-Haaa - Så Du har oXo stalkers ;)
2018-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP