Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Så oväntat ljus

Så oväntat ljus
över trollmörka skogar
Så flyktiga dimmor
ur myrens mättade sorg
Så susande sagor
Så hemliga hymner
Så slingrande stigar
Hem till mitt hus




Fri vers av AnnaMagda
Läst 325 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-01-27 11:28



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så vacker beskrivning.
2018-01-29

  AnnaMagda
Tack för fina kommentarer!
2018-01-29

  BenGust VIP
Så säreget framställt...
Ett sorts folkloristisk
grundstämning i äkta
svensk e-moll.
2018-01-27

  Stay Golden
LOVELY!!! ^^
2018-01-27
  > Nästa text
< Föregående

AnnaMagda
AnnaMagda