Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vind

Ovanför mitt hus blåser det en vind
Och i de mörkaste stunderna
Flyr min oro dit upp
Lägger sig tyst tillrätta
Vänd mot det tröstande ljuset
Och följer, följer
Luftlätt bort





Fri vers av AnnaMagda
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-08 08:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnnaMagda
AnnaMagda