Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om min bror som var autistisk.


Likt ett åldrat barn

Likt ett åldrat barn
Med ögon djupt inmurade
Bortvänd i tyst nödvärn
Innestängd livslångt

Skyddslös i fläckigt pansar
Endast glipor av ljus
Stjärnor vulkaner och skogar
Träden andas för dig

När hösten inte längre skrämmer
Flyger du fri




Fri vers av AnnaMagda
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-03 14:08



Bookmark and Share


  Flying Anna VIP
Stark dikt som berör!
2018-02-03
  > Nästa text
< Föregående

AnnaMagda
AnnaMagda