Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Från vems famn

Från vems famn kom du
Utan saknad och minnen
Endast iklädd den varma huden
Kring dina utmätta mörkröda hjärtslag

Du fick en sång en sorg en lek och en eld
Du fick ett namn en hamn och ett hem
Du fick ett innanhav och en soluppgång
Ett fågelsträck i skymningen

Men redan sena kvällen
När tonen tystnar och jord fyller din mun
Och medan orgelns höga pipor drar efter luft
Väntar åter famnen på dig




Fri vers av AnnaMagda
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-28 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnnaMagda
AnnaMagda