Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stalker

vem är du
i Simi Valley, California, U.S.A.

som är inne och kollar min hemsida
minst en gång i veckan

det är lite spooky
tycker jag

om du gillar min musik
kunde du väl skicka ett mejl?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 295 gånger
Publicerad 2018-01-27 17:23



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
:-D
2018-01-27

  Larz Gustafsson VIP
Det är maffian. Eller illuminati.
2018-01-27

  Stay Golden
Lol Sim valley, See-me valley :P clearly NSA, but not a person, most likely a giant computer scanning stuffs.
2018-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP