Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att lyda hjärnan

Att börja gå, de första stegen går bra
Men sen börjar benen springa

Hjärnan säger ”gå” men benen lyder inte
De springer fortare och fortare

Så håller det på tills man finner en stolpe
Eller till man ramlar

Detsamma gäller för att skriva dikt
Hjärnan måste assimilera texten




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-27 15:50



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Är hjärnan centrum för skapande processer eller är det, det fiktiva Jaget?
2018-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson